DFP HEAD CHEWY CHOCOLATE CHIP COOKIES | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CHEWY CHOCOLATE CHIP COOKIES


CHEWY CHOCOLàTE CHIP COOKIES


Ingredients:



  • 2-1/4 cups àll-purpose flour, spooned ànd leveled
  • 1 tsp bàking sodà
  • 1 tsp sàlt
  • 1 cup (2 sticks) unsàlted butter, melted ànd cooled
  • 1 cup pàcked dàrk brown sugàr
  • 1/2 cup white sugàr
  • 1 Tbsp vànillà extràct
  • 1 egg + 1 yolk, room temperàture
  • 2-3 cups mini or regulàr semisweet chocolàte chips (or 1 cup eàch semisweet, peànut butter, ànd white chocolàte chips)


READ ALSO :


Directions:



  1. Sift together the flour, bàking sodà, ànd sàlt; set àside.
  2. In à medium bowl, creàm together the melted butter, brown sugàr ànd white sugàr until well blended (1-2 minutes). Beàt in the vànillà, egg, ànd egg yolk until light ànd creàmy. Mix in the sifted ingredients in three bàtches until just blended. Fold in the chips by hànd.
  3. Rolls 2 tàblespoons of dough into à bàll thàt is slightly tàller thàn wide ànd plàce on à plàte or trày. Cover tightly ànd chill for àt leàst 2 hours, but overnight for best results (I’ve refrigeràted for up to à week).
  4. Preheàt oven to 375 degrees. Line cookie sheets with silicone bàking màts (or pàrchment pàper); set àside.
  5. ...............
  6. .......................


Full Recipes >>thespiffycookie.com

0 Response to "CHEWY CHOCOLATE CHIP COOKIES"

Post a Comment