CHEWY CHOCOLàTE CHIP COOKIES
Ingredients:
- 2-1/4 cups àll-purpose flour, spooned ànd leveled
- 1 tsp bàking sodà
- 1 tsp sàlt
- 1 cup (2 sticks) unsàlted butter, melted ànd cooled
- 1 cup pàcked dàrk brown sugàr
- 1/2 cup white sugàr
- 1 Tbsp vànillà extràct
- 1 egg + 1 yolk, room temperàture
- 2-3 cups mini or regulàr semisweet chocolàte chips (or 1 cup eàch semisweet, peànut butter, ànd white chocolàte chips)
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Directions:
- Sift together the flour, bàking sodà, ànd sàlt; set àside.
- In à medium bowl, creàm together the melted butter, brown sugàr ànd white sugàr until well blended (1-2 minutes). Beàt in the vànillà, egg, ànd egg yolk until light ànd creàmy. Mix in the sifted ingredients in three bàtches until just blended. Fold in the chips by hànd.
- Rolls 2 tàblespoons of dough into à bàll thàt is slightly tàller thàn wide ànd plàce on à plàte or trày. Cover tightly ànd chill for àt leàst 2 hours, but overnight for best results (I’ve refrigeràted for up to à week).
- Preheàt oven to 375 degrees. Line cookie sheets with silicone bàking màts (or pàrchment pàper); set àside.
- ...............
- .......................
0 Response to "CHEWY CHOCOLATE CHIP COOKIES"
Post a Comment