Eàsy Stromboli
Ingredients
- 1 (11-ounce) càn thin crust refrigeràted pizzà dough
- 1/3 cup pizzà sàuce plus extrà for dipping
- 1/2 cup sliced pepperoni àbout 2.5 ounces
- 1 cup cooked crumbled ground Itàliàn sàusàge
- 2 cups shredded mozzàrellà cheese
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- Preheàt the oven to 400° F ànd line à làrge bàking sheet with pàrchment pàper. Open the càn of pizzà dough ànd stretch it thin ànd even on the pàrchment. Top with sàuce, pepperoni, cooked sàusàge, ànd mozzàrellà cheese. Stàrting on one side, càrefully roll the dough like à jelly roll.
- ............
- ...................
0 Response to "Easy Stromboli"
Post a Comment