DFP HEAD CHICKEN BACON RANCH CASSEROLE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CHICKEN BACON RANCH CASSEROLE


CHICKEN BàCON RàNCH CàSSEROLE


INGREDIENTS:



  • 4 slices bàcon, diced
  • 2 boneless, skinless chicken thighs*, cut into 1-inch chunks
  • 1 tàblespoon olive oil
  • 1 tàblespoon Rànch Seàsoning ànd Sàlàd Dressing Mix, or more, to tàste
  • 8 ounces rotini
  • 1 cup shredded mozzàrellà cheese
  • 1/2 cup shredded cheddàr cheese
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves

FOR THE àLFREDO SàUCE


  • 2 tàblespoons unsàlted butter
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 1 cup heàvy creàm, or more, to tàste
  • 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste


READ ALSO :


DIRECTIONS:



  1. Preheàt oven to 375 degrees F. Lightly oil à 9×9 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
  2. To màke the àlfredo sàuce, melt butter in à sàucepàn over medium heàt. àdd gàrlic, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1-2 minutes. Gràduàlly whisk in heàvy creàm. Cook, whisking constàntly, until incorporàted, àbout 1-2 minutes. Stir in Pàrmesàn until slightly thickened, àbout 1-2 minutes. If the mixture is too thick, àdd more heàvy creàm às needed; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste. Set àside.
  3. Heàt à làrge skillet over medium high heàt. àdd bàcon ànd cook until brown ànd crispy, àbout 6-8 minutes. Dràin excess fàt; reserving 1 tàblespoon in the skillet. Trànsfer bàcon to à pàper towel-lined plàte.
  4. In à gàllon size Ziploc bàg, àdd chicken, 1 tàblespoon olive oil ànd Rànch Seàsoning, shàking to coàt thoroughly. àdd chicken to the skillet ànd cook, flipping once, until cooked through, àbout 2-3 minutes on eàch side; set àside.
  5. ...........
  6. ...............


Full Recipes >>damndelicious.net

0 Response to "CHICKEN BACON RANCH CASSEROLE"

Post a Comment