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CHEESECAKE BROWNIES


CHééSéCâKé BROWNIéS


Scrumptiously rich ând fudgy browniés toppéd with â créâmy chéésécâké lâyér with â brownié swirl. â pérféct chéésécâké brownié combinâtion!

INGRéDIéNTS
FOR THé BROWNIéS



  • 1 ând 1/4 sticks unsâltéd buttér 140g, méltéd
  • 1 ând 1/4 cups câstér/grânulâtéd sugâr 250g
  • 3/4 cup cocoâ powdér 75g
  • 1/4 téâspoon sâlt
  • 1 téâspoon vânillâ éxtrâct
  • 2 lârgé éggs cold
  • 1/2 cup plâin/âll-purposé flour 60g


FOR THé CHééSéCâKé



  • 2 ând 1/4 cups full fât créâm chéésé 500g, softénéd
  • 1/2 cup câstér/grânulâtéd sugâr 100g
  • 1 lârgé égg room témpérâturé
  • 2 téâspoons vânillâ éxtrâct
  • 1/4 cup plâin/âll-purposé flour 30g


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INSTRUCTIONS
FOR THé BROWNIéS



  1. Préhéât thé ovén to 180C/350F/Gâs 4. Liné thé bottom ând sidés of ân 8x8" bâking pân with âluminium foil, léâving ân ovérhâng on two opposité sidés. Sét âsidé.
  2. Whisk togéthér thé buttér, sugâr, sâlt, ând cocoâ powdér. Stir in thé vânillâ éxtrâct, thén mix in thé éggs, oné ât â timé. Fold in thé flour until fully incorporâtéd, béâting until thick ând shiny.
  3. ................
  4. .................

Full Recipes >> marshasbakingaddiction.com

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