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Chocolate Lava Cakes


Chocolâté Lâvâ Câkés


Ingrédiénts:



  • 6 ouncés (170g) high quâlity sémi-swéét chocolâté1
  • 1/2 cup (115g; 1 stick) unsâltéd buttér
  • 1/4 cup (31g) âll-purposé flour (spoon & lévéléd)
  • 1/2 cup (60g) conféctionérs' sugâr
  • 1/8 téâspoon sâlt
  • 2 lârgé éggs
  • 2 lârgé égg yolks2
  • optionâl for topping: icé créâm, râspbérriés, ând/or chocolâté syrup
  • Spéciâl équipmént

  • four 6-ouncé râmékins OR â 12-count muffin pân


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Diréctions:



  1. Sprây éâch râmékin with nonstick cooking sprây ând dust with cocoâ powdér. This énsurés thé câkés will séâmléssly comé out of thé râmékins whén invértéd onto â plâté in stép 7. *Or sprây hâlf of â 12-count muffin pân ând dust with cocoâ powdér. If bâking in â muffin pân, thé récipé will yiéld 6 câkés.
  2. Préhéât ovén to 425°F (218°C).
  3. Coârsély chop thé chocolâté. Plâcé buttér into â médium héât-proof bowl, thén âdd choppéd chocolâté on top. Microwâvé on high in 10 sécond incréménts, stirring âftér éâch until complétély smooth. Sét âsidé.
  4. Whisk thé flour, conféctionérs' sugâr, ând sâlt togéthér in â smâll bowl. Whisk thé éggs ând égg yolks togéthér until combinéd in ânothér smâll bowl. Pour thé flour mixturé ând éggs into thé bowl of chocolâté. Slowly stir évérything togéthér using â rubbér spâtulâ or woodén spoon. If théré âré âny lumps, géntly usé your whisk to rid thém. Thé bâttér will bé slightly thick.
  5. Spoon chocolâté bâttér événly into éâch prépâréd râmékin or muffin cup.
  6. ...........
  7. .............

Full Recipes >> sallysbakingaddiction.com

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