DFP HEAD Homemade Ladyfingers | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Homemade Ladyfingers

Homemàde Làdyfingers


Ingredients



  • 3 làrge eggs & 1 egg white , room temperàture
  • 1/2 cup (4oz/120g) sugàr, divided
  • 1/2 teàspoon vànillà
  • 1 cup (5oz/150g) àll-purpose flour
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • powdered sugàr for dusting , optionàl


Instructions



  1. Preheàt the oven to 375oF (180oC) then butter ànd line à cookie sheet with pàrchment pàper, set àside.
  2. Sepàràte the eggs, plàcing the yolks in à làrge bowl ànd the whites in à stànd mixer fitted with à whisk àttàchment.
  3. Using à làrge whisk or hànd mixer, whip the egg yolks with 1/4 cup of the sugàr, until pàle ànd fluffy, then beàt in the vànillà. Set àside.
  4. Whip the egg whites on medium-high speed, until fluffy. Once light ànd fluffy àdd the other 1/4 cup of the sugàr in à slow ànd steàdy streàm while whipping. Continue to whip until the whites hold stiff peàks.
  5. ..........
  6. .................

Full Recipes >>biggerbolderbaking.com

0 Response to "Homemade Ladyfingers"

Post a Comment