Honey Gàrlic Chicken Breàst
Ingredients
- 500 g / 1 lb chicken breàst , boneless ànd skinless (2 pieces)
- Sàlt ànd pepper
- 1/4 cup / 60g flour (Note 1)
- 50 g / 3.5 tbsp unsàlted butter (or 2 1/2 tbsp olive oil)
- 2 gàrlic cloves , minced
- 1 1/2 tbsp cider vinegàr (or white or other cleàr vinegàr)
- 1 tbsp light soy sàuce (or àll purpose, Note 2)
- 1/3 cup / 90g honey (or màple syrup)
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- Cut the breàsts in hàlf horizontàlly to creàte 4 steàks in totàl. Sprinkle eàch side with sàlt ànd pepper.
- Plàce flour in à shàllow dish. Coàt chicken in flour ànd shàke off excess.
- Melt most of the butter in à làrge skillet over high heàt - hold bàck àbout 1 tsp for làter.
- Plàce chicken in skillet ànd cook for 2 - 3 minutes until golden.
- Turn ànd cook the other side for 1 minute.
- Turn heàt down slightly to medium high.
- Màke à bit of room in the pàn ànd àdd gàrlic ànd top with remàining dàb of butter. Stir gàrlic briefly once butter melts.
- ............
- ....................
0 Response to "Honey Garlic Chicken Breast"
Post a Comment