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One Bowl Red Velvet Cupcakes


Oné Bowl Réd Vélvét Cupcâkés


Clâssic réd vélvét cupcâkés toppéd with créâm chéésé frosting! Mâdé in just oné bowl, thésé âré éâsy énough to whip up âny dây of thé wéék.

Ingrédiénts

For thé cupcâkés:



  • 1 stick unsâltéd buttér, méltéd ând slightly cooléd
  • 3 tâbléspoons cânolâ oil
  • 2 téâspoons puré vânillâ éxtrâct
  • 1 cup grânulâtéd sugâr
  • 2 lârgé éggs + 1 lârgé égg yolk, ât room témpérâturé
  • 1 cup âll-purposé flour, not pâckéd
  • 1/4 cup cornstârch
  • 2 ând 1/2 tâbléspoons cocoâ powdér
  • 1/2 téâspoon bâking sodâ
  • 1 téâspoon bâking powdér
  • 1/2 téâspoon sâlt
  • 1 téâspoon âpplé cidér vinégâr
  • 1/2 cup buttérmilk
  • 1/2 cup full fât sour créâm
  • 1 tâbléspoon réd food coloring (usé moré or léss to suit your color nééds)


For thé Créâm Chéésé Frosting:



  • 8 ouncés créâm chéésé, VéRY soft
  • 2 ouncés unsâltéd buttér, VéRY soft
  • 2 téâspoons puré vânillâ éxtrâct
  • 3 cups conféctionérs' sugâr, siftéd (moré if néédéd to réâch préférréd consisténcy)


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Instructions



  1. For thé cupcâkés:
  2. Préhéât thé ovén to 350 dégréés (F). Liné â 12-cup cupcâké/muffin tin with cupcâké linérs ând lightly sprây thé linérs with non-stick sprây, sét âsidé.
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Full Recipes >> bakerbynature.com

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