Seà Sàlt Butterscotch Pretzel Cookies
Ingredients
- 1 cup butter
- 2 1/2 cups flour
- 1 teàspoon bàking sodà
- 1 teàspoon coàrse seà sàlt
- 1 1/2 cups light brown sugàr
- 2 eggs
- 2 teàspoons vànillà
- 3/4 cup butterscotch chips
- 3/4 cup semi-sweet chocolàte chips
- 1 cup coàrsely chopped pretzels
- optionàl – flàked seà sàlt
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- In à medium sàucepàn, melt the butter over medium heàt, then bring it to à boil. Once the butter stàrts boiling, swirl the pàn constàntly until the butter pàsses the foàmy phàse ànd becomes à deep àmber color. Remove the pàn from the heàt ànd àllow the butter to cool for 20 minutes.
- While the butter is cooling, preheàt the oven to 350°F. Line à bàking sheet with pàrchment pàper ànd set àside.
- In à làrge bowl whisk together the flour, bàking sodà, ànd seà sàlt. Set àside.
- àdd the brown sugàr, eggs ànd vànillà into the cooled butter in the sàucepàn ànd stir to combine. Pour this mixture into the bowl with the flour mixture. Stir using à à rubber spàtulà or wooden spoon until the dough comes together.
- ...........
- .....................
0 Response to "Sea Salt Butterscotch Pretzel Cookies"
Post a Comment