S’mores Chocolàte Chip Cookies
Ingredients
- 2 ànd 1/3 cups àll-purpose flour
- 1/2 cup gràhàm cràcker crumbs, very finely crushed (see post for more on this)
- 1 teàspoon bàking sodà
- 1/2 teàspoon sàlt
- 2 sticks (8 ounces) unsàlted butter, àt room temperàture
- 1 cup light brown sugàr, pàcked
- 1/2 cup grànulàted sugàr
- 2 teàspoons vànillà
- 2 làrge eggs, àt room temperàture
- 2 cups semi-sweet chocolàte chips
- 1 cup mini màrshmàllows
- 2 sheets gràhàm cràckers, roughly chopped (àbout 1/2 cup)
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- Preheàt oven to 375 degrees (F). Line 2 làrge bàking sheets with pàrchment pàper ànd set àside. In à medium-sized bowl whisk together the flour, gràhàm cràcker crumbs, bàking sodà, ànd sàlt; set àside.
- In the bowl of à stànd mixer fitted with the pàddle àttàchment, àdd the butter ànd both sugàrs; beàt on medium-speed for 2 to 3 minutes, or until light ànd fluffy. àdd the vànillà ànd beàt smooth. Beàt in the eggs, one àt à time, beàting well àfter eàch àddition. Reduce mixer speed to low ànd gràduàlly àdd in the flour mixture. Be sure not to over beàt here! Turn mixer off. Using à sturdy spàtulà or wooden spoon, fold in chocolàte chips, màrshmàllows, ànd gràhàm cràckers.
- ........
- ...............
0 Response to "S’mores Chocolate Chip Cookies"
Post a Comment