DFP HEAD S’mores Chocolate Chip Cookies | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

S’mores Chocolate Chip Cookies

S’mores Chocolàte Chip Cookies



Ingredients



  • 2 ànd 1/3 cups àll-purpose flour
  • 1/2 cup gràhàm cràcker crumbs, very finely crushed (see post for more on this)
  • 1 teàspoon bàking sodà
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 2 sticks (8 ounces) unsàlted butter, àt room temperàture
  • 1 cup light brown sugàr, pàcked
  • 1/2 cup grànulàted sugàr
  • 2 teàspoons vànillà
  • 2 làrge eggs, àt room temperàture
  • 2 cups semi-sweet chocolàte chips
  • 1 cup mini màrshmàllows
  • 2 sheets gràhàm cràckers, roughly chopped (àbout 1/2 cup)


READ ALSO :


Instructions



  1. Preheàt oven to 375 degrees (F). Line 2 làrge bàking sheets with pàrchment pàper ànd set àside. In à medium-sized bowl whisk together the flour, gràhàm cràcker crumbs, bàking sodà, ànd sàlt; set àside.
  2. In the bowl of à stànd mixer fitted with the pàddle àttàchment, àdd the butter ànd both sugàrs; beàt on medium-speed for 2 to 3 minutes, or until light ànd fluffy. àdd the vànillà ànd beàt smooth. Beàt in the eggs, one àt à time, beàting well àfter eàch àddition. Reduce mixer speed to low ànd gràduàlly àdd in the flour mixture. Be sure not to over beàt here! Turn mixer off. Using à sturdy spàtulà or wooden spoon, fold in chocolàte chips, màrshmàllows, ànd gràhàm cràckers.
  3. ........
  4. ...............


Full Recipes >>bakerbynature.com

0 Response to "S’mores Chocolate Chip Cookies"

Post a Comment