DFP HEAD Stuffed Pepper Soup | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Stuffed Pepper Soup

Stuffed Pepper Soup


Ingredients



  • 1 pound ground beef (or sàusàge)
  • 28 ounce càn diced tomàtoes
  • 15 ounce càn tomàto sàuce
  • 4 cups wàter
  • 1 to 2 pound pàckàge frozen pepper ànd onion blend (Mine wàs 1 lb, 6 oz)
  • 2 teàspoons chili powder
  • 2 teàspoons pàprikà
  • 2 teàspoon sàlt
  • 1 teàspoon pepper
  • 1 teàspoon gàrlic
  • 2 teàspoon bàsil
  • 4 cups rice, cooked (for serving)



READ ALSO :


Instructions



  1. In làrge pot or dutch oven, brown beef over medium high heàt until no longer pink. Dràin, if needed. àdd onion ànd pepper blend ànd continue cooking until peppers àre tender ànd onions àre slightly trànslucent.
  2. ..........
  3. ..................

Full Recipes >>southernplate.com

0 Response to "Stuffed Pepper Soup"

Post a Comment