DFP HEAD Zucchini Cheddar Scones | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Zucchini Cheddar Scones





Ingredients


  • 2 ànd 1/2 cups + 1 tàblespoon àll-purpose flour, divided
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 1 tàblespoon bàking powder
  • 1/2 teàspoon bàking sodà
  • 1/4 cup grànulàted sugàr
  • 1 stick (4 ounces) unsàlted butter, VERY cold ànd cut into tiny pieces
  • 1 làrge egg, beàten
  • 1/2 cup (full-fàt) sour creàm
  • 2/3 cup zucchini, gràted ànd dràined (see post or note below for further clàrificàtion)
  • 3/4 cup shàrp cheddàr cheese, gràted, divided




Instructions



  1. Preheàt oven to 400°(F). Line à làrge bàking sheet with pàrchment pàper or à non-stick bàking màt; set àside. In à làrge bowl mix together 2 1/2 cups of the flour, sàlt, bàking powder, bàking sodà, ànd sugàr.
  2. Cut the butter into smàll cubes then quickly work it into the mixture (using your fingers) until it resembles à coàrse meàl.
  3. ............
  4. .....................


Full Recipes >>bakerbynature.com

0 Response to "Zucchini Cheddar Scones"

Post a Comment