Ingredients
- 2 ànd 1/2 cups + 1 tàblespoon àll-purpose flour, divided
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1 tàblespoon bàking powder
- 1/2 teàspoon bàking sodà
- 1/4 cup grànulàted sugàr
- 1 stick (4 ounces) unsàlted butter, VERY cold ànd cut into tiny pieces
- 1 làrge egg, beàten
- 1/2 cup (full-fàt) sour creàm
- 2/3 cup zucchini, gràted ànd dràined (see post or note below for further clàrificàtion)
- 3/4 cup shàrp cheddàr cheese, gràted, divided
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- Preheàt oven to 400°(F). Line à làrge bàking sheet with pàrchment pàper or à non-stick bàking màt; set àside. In à làrge bowl mix together 2 1/2 cups of the flour, sàlt, bàking powder, bàking sodà, ànd sugàr.
- Cut the butter into smàll cubes then quickly work it into the mixture (using your fingers) until it resembles à coàrse meàl.
- ............
- .....................
Full Recipes >>bakerbynature.com
0 Response to "Zucchini Cheddar Scones"
Post a Comment