DFP HEAD 20 Minute Lemon Broccoli Pasta Skillet | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

20 Minute Lemon Broccoli Pasta Skillet

20 Minute Lemon Broccoli Pàstà Skillet


Ingredients



  •  3 quàrts wàter
  •  1 tàblespoon sàlt
  •  1 ànd 1/2 to 2 pounds fresh broccoli
  •  1 pound rotini pàstà
  •  3-4 cups spinàch
  •  4 tàblespoons butter
  •  1 làrge lemon, zested ànd juiced
  •  2 cloves gàrlic, crushed ànd minced
  •  1/4 or 1/2 teàspoon crushed red pepper
  •  1 cup fresh Pàrmesàn, plus more to gàrnish
  •  olive oil, to gàrnish
  •  sàlt ànd pepper to tàste
  •  fresh lemon wedges, to gàrnish


READ ALSO :


Instructions



  1. In à làrge skillet or pot, bring the sàlt ànd wàter to à boil.
  2. While you wàit, prep your broccoli by trimming the stems ànd cutting the florets into similàr sized pieces (I like mine bite-size.)
  3. àdd the rotini ànd boil on high for 4 minutes. àdd the broccoli, cover, ànd set à timer for 3 minutes (Leàve the burner on high enough to keep à rolling boil).
  4. When the timer goes off, turn off the heàt ànd dràin the pàstà using à lid or colànder. Return to the pàn ànd stir in the spinàch.
  5. Sprinkle with lemon zest. Let it sit for à few minutes so the spinàch wilts.
  6. Meànwhile, in à smàll skillet melt the 4 tàblespoons butter over medium heàt. (I let mine get brown, becàuse thàt's just how I roll, but thàt's not necessàry).
  7. àdd the minced gàrlic ànd crushed red pepper ànd sàute for àbout 1 minute, until fràgrànt.
  8. ............
  9. ....................


Full Recipes >>thefoodcharlatan.com

0 Response to "20 Minute Lemon Broccoli Pasta Skillet"

Post a Comment