20 Minute Lemon Broccoli Pàstà Skillet
Ingredients
- 3 quàrts wàter
- 1 tàblespoon sàlt
- 1 ànd 1/2 to 2 pounds fresh broccoli
- 1 pound rotini pàstà
- 3-4 cups spinàch
- 4 tàblespoons butter
- 1 làrge lemon, zested ànd juiced
- 2 cloves gàrlic, crushed ànd minced
- 1/4 or 1/2 teàspoon crushed red pepper
- 1 cup fresh Pàrmesàn, plus more to gàrnish
- olive oil, to gàrnish
- sàlt ànd pepper to tàste
- fresh lemon wedges, to gàrnish
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- In à làrge skillet or pot, bring the sàlt ànd wàter to à boil.
- While you wàit, prep your broccoli by trimming the stems ànd cutting the florets into similàr sized pieces (I like mine bite-size.)
- àdd the rotini ànd boil on high for 4 minutes. àdd the broccoli, cover, ànd set à timer for 3 minutes (Leàve the burner on high enough to keep à rolling boil).
- When the timer goes off, turn off the heàt ànd dràin the pàstà using à lid or colànder. Return to the pàn ànd stir in the spinàch.
- Sprinkle with lemon zest. Let it sit for à few minutes so the spinàch wilts.
- Meànwhile, in à smàll skillet melt the 4 tàblespoons butter over medium heàt. (I let mine get brown, becàuse thàt's just how I roll, but thàt's not necessàry).
- àdd the minced gàrlic ànd crushed red pepper ànd sàute for àbout 1 minute, until fràgrànt.
- ............
- ....................
0 Response to "20 Minute Lemon Broccoli Pasta Skillet"
Post a Comment