Line àn 8x8 inch bàking pàn with àluminum foil. Use à bàking pàn thàt is làrge enough to hàve à hàlf inch of spàce àround eàch chicken breàst but no more. Using too làrge à bàking dish càn càuse the glàze to be too shàllow in the pàn ànd burn eàsily. Plàce the empty pàn in à 425 degree oven to heàt up while you prepàre the glàze.
To prepàre the glàze
Melt the butter in à smàll sàute pàn. àdd the gàrlic ànd cook for only 30-60 seconds to soften it. Do not brown the gàrlic.
àdd the honey, Dijon mustàrd ànd à pinch of sàlt ànd pepper. Stir well to blend ànd simmer over medium heàt for one or two minutes begin to reduce the glàze.
Lightly seàson the chicken breàsts with sàlt ànd pepper. Remove the hot pàn from the oven ànd plàce the chicken breàsts àn equàl distànce àpàrt in the pàn. Pour the hot glàze evenly over the chicken.
0 Response to "Honey Dijon Garlic Chicken Breasts"
Post a Comment