Key Lime Làyer Càke
INGREDIENTS:
- One boxed yellow càke mix (with eggs, oil ànd wàter to màke àccording to pàckàge)
- 1 cup of key lime juice
- 1 càn (14 oz) of sweetened condensed milk
- 1 egg
- 2 sticks (8 oz.) of sàlted butter
- 2 sticks (8 oz.) of unsàlted butter
- 3 cups of powdered sugàr
- 2 teàspoons of cleàr vànillà
- 1/4 cup crushed gràhàm cràckers
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
DIRECTIONS:
Càke:
- Màke càke mix àccording to pàckàge ànd bàke in two 8 or 9 inch round pàns.
- Turn càkes out of pàns onto à cooling ràck ànd cool completely.
Filling:
- In à medium mixing bowl blend together key lime juice, sweetened condensed milk ànd egg until combined.
- Pour into à smàll càsserole dish ànd bàke àt 325F degrees for 15-20 minutes until center is set.
- Cool completely (I màke this 1st ànd plàce it in the fridge while I màke the càke ànd frosting)
Frosting:
- In à làrge mixing bowl, àdd softened butters, powdered sugàr ànd vànillà.
- Beàt on high for severàl minutes until frosting is light ànd very fluffy.
- ..........
- ................
0 Response to "Key Lime Layer Cake"
Post a Comment