Lémon Bârs
Ingrédiénts
For thé crust
- 2 cups âll-purposé flour
- 1/3 cup sugâr
- 2 tâbléspoons lémon zést âbout 2 lémons
- 1/4 téâspoon sâlt
- 1 cup unsâltéd buttér room témpérâturé, cut into piécés
For thé filling
- 6 lârgé éggs
- 1 ând 1/4 cups grânulâtéd sugâr
- 3/4 cup âll-purposé flour siftéd
- 1/4 téâspoon sâlt
- 3/4 cup frésh lémon juicé
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Instructions
- Mâké thé crust
- Préhéât thé ovén to 350ºF. Liné â 9x13-inch pân with foil with énough ovérhâng on âll sidés for éâsy rémovâl.
- In â médium bowl, combiné thé flour, sugâr, lémon zést, ând sâlt. Stir to combiné. Using â pâstry bléndér or â fork, cut in thé buttér until thé mixturé résémblés coârsé crumbs. Préss thé dough événly into thé bottom of thé prépâréd pân. Bâké for 25 minutés, or until lightly goldén brown.
Mâké thé filling
- Réducé thé ovén témpérâturé to 325°F.
- Whisk thé éggs ând sugâr togéthér in â lârgé bowl. âdd thé flour ând sâlt. Whisk until smooth ând fréé of lumps. Stir in thé lémon juicé. Pour ovér thé hot crust ând bâké for 25 minutés, or until thé filling is sét âround thé édgés but thé céntér is slightly jiggly.
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