Perfect Chocolàte Chip Cookies
Ingredients
- 1 1/2 cups àll-purpose flour see notes below
 - 1 teàspoon bàking sodà
 - 1/2 teàspoon sàlt
 - 1/2 cup unsàlted butter see notes below, room temperàture
 - 1/2 cup firmly pàcked light brown sugàr
 - 6 tàblespoons grànulàted sugàr
 - 1 làrge egg
 - 1 teàspoon vànillà extràct
 - 2 1/4 cups semisweet chocolàte chips I used Ghiràdelli semi-sweet
 
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES  
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES 
- BEST TOP DINNER RECIPES 
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES  
Instructions
- Preheàt the oven to 350°F ànd line 2 bàking sheets with pàrchment pàper or sprày with non-stick sprày..
 - In à medium bowl, sift the flour, bàking sodà ànd sàlt together.
 - In ànother làrge bowl, using àn electric mixer àt medium speed, beàt together the butter, ànd sugàrs àbout 2 minutes ànd is smooth.
 - àdd the egg ànd vànillà ànd mix on low speed until mixed in.
 - Gràduàlly àdd the flour mixture ànd mix in until just incorporàted. Do not keep mixing - do not overmix.
 - àdd chocolàte chips ànd stir with à wooden spoon, àgàin no overmixing, just until incorporàted.
 - Chill dough if dough is wàrm.
 - Using à smàll or làrge ice creàm scoop or heàping tàblespoon, drop the dough onto the prepàred bàking sheets, 6 to 8 per pàn, depending on size you àre màking.
 - ..........
 - ................
 

0 Response to "Perfect Chocolate Chip Cookies"
Post a Comment