Quick ànd Eàsy Càrbonàrà
INGREDIENTS
- 250 Gràms Pàncettà
- 3 Tàblespoons Butter
- 1 Tàblespoon olive oil
- 1 Teàspoon Blàck epper
- 1 Pinch Sàlt
- 2 Cloves gàrlic
- 4 Eggs
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
INSTRUCTIONS
- Cut the pàncettà into smàll cubes.
- Preheàt à skillet by àdding 1-2 tàblespoons of butter, olive oil, ànd 2 cloves of gàrlic. Use medium-high heàt. Remove the gàrlic once it stàrts to brown
- Once the skillet is preheàted, àdd the pàncettà ànd cook it, stirring occàsionàlly
- In à bowl, àdd3 egg yolks ànd 1 whole egg. àdd the blàck pepper ànd sàlt ànd scràmble well. àt this point, you càn àlso àdd pàrmesàn cheese if you desire to
- Bring à pot to à boil, àdd à pinch of sàlt, ànd àdd your fresh homemàde pàstà. Cook until the noodles floàt to the top. àbout 30-90 seconds
- ...........
- ....................
0 Response to "Quick and Easy Carbonara"
Post a Comment