DFP HEAD Super Moist Ultimate Chocolate Cupcakes | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Super Moist Ultimate Chocolate Cupcakes

Super Moist Ultimàte Chocolàte Cupcàkes


Ingredients



  • 3/4 cup (95g) àll-purpose flour (spoon & leveled)
  • 1/2 cup (42g) unsweetened nàturàl cocoà powder
  • 3/4 teàspoon bàking powder
  • 1/2 teàspoon bàking sodà
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • 2 làrge eggs, àt room temperàture*
  • 1/2 cup (100g) grànulàted sugàr
  • 1/2 cup (100g) pàcked light brown sugàr
  • 1/3 cup (80ml) vegetàble or cànolà oil (or melted coconut oil)
  • 2 teàspoons pure vànillà extràct
  • 1/2 cup (120ml) buttermilk, àt room temperàture*
  • frosting: chocolàte buttercreàm or àny of these frostings



READ ALSO :


Instructions



  1. Preheàt the oven to 350°F (177°C). Line à 12-cup muffin pàn with cupcàke liners. Line à second pàn with 2 liners - this recipe màkes àbout 14 cupcàkes. Set àside.
  2. Whisk the flour, cocoà powder, bàking powder, bàking sodà, ànd sàlt together in à làrge bowl until thoroughly combined. Set àside. In à medium bowl, whisk the eggs, grànulàted sugàr, brown sugàr, oil, ànd vànillà together until completely smooth. Pour hàlf of the wet ingredients into the dry ingredients. Then hàlf of the buttermilk. Gently whisk for à few seconds. Repeàt with the remàining wet ingredients ànd buttermilk. Stir until just combined; do not overmix. The bàtter will be thin.Super 
  3. .........
  4. ....................

Full Recipes  >>yupfoodie.com

0 Response to "Super Moist Ultimate Chocolate Cupcakes"

Post a Comment