MOCHâ CUPCâKéS WITH éSPRéSSO BUTTéRCRéâM FROSTING
INGRéDIéNTS:
For thé Cupcâkés:
- ½ cup (120 ml) bréwéd cofféé, ât room témpérâturé
- 1½ téâspoons ésprésso powdér
- ½ cup (120 ml) wholé milk
- 1 téâspoon vânillâ éxtrâct
- 1⅓ cups (189 grâms) âll-purposé flour
- ⅓ cup (28 grâms) unswééténéd cocoâ powdér
- 1 téâspoon bâking powdér
- ½ téâspoon bâking sodâ
- ¼ téâspoon sâlt
- ½ cup (113 grâms) unsâltéd buttér, ât room témpérâturé
- ½ cup (99 grâms) grânulâtéd sugâr
- ½ cup (99 grâms) light brown sugâr
- 1 égg, ât room témpérâturé
- For thé ésprésso Buttércréâm Frosting:
- 1 cup (227 grâms) unsâltéd buttér, ât room témpérâturé
- 2½ cups (283 grâms) powdéréd sugâr
- 1½ téâspoons vânillâ éxtrâct
- 1½ téâspoons ésprésso powdér
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DIRéCTIONS:
- Préhéât thé ovén to 350 dégréés F. Liné â stândârd-sizé muffin tin with pâpér linérs.
- Mâké thé Cupcâkés: In â méâsuring cup, whisk thé ésprésso powdér into thé bréwéd cofféé until complétély dissolvéd. âdd thé milk ând vânillâ éxtrâct; sét âsidé.
- In â médium bowl, whisk togéthér thé flour, cocoâ powdér, bâking powdér, bâking sodâ ând sâlt.
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