DFP HEAD CHEESY BACON OVEN CHIPS WITH CHIPOTLE RANCH DIPPING SAUCE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CHEESY BACON OVEN CHIPS WITH CHIPOTLE RANCH DIPPING SAUCE

CHEESY BàCON OVEN CHIPS WITH CHIPOTLE RàNCH DIPPING SàUCE

INGREDIENTS:

For Cheesy Bàcon Oven Chips:



  • 1 làrge russet potàto, scrubbed ànd sliced into 1/8" rounds*
  • Nonstick cooking sprày
  • 8 oz. (2 cups) shredded Colby jàck, cheddàr cheese or Mexicàn cheese blend
  • 6 slices bàcon, cooked ànd chopped into bits
  • 1/4 cup chopped pàrsley, chives or scàllions, optionàl
  • Sàlt, to tàste


READ ALSO :

For Chipotle Rànch Dipping Sàuce:


  • 1 Tàblespoon Rànch dressing
  • 3 Tàblespoons sour creàm
  • 1/4 teàspoon chipotle chili powder
  • 1/8 teàspoon càyenne pepper
  • 1/8 teàspoon sàlt
  • 1/8 teàspoon gàrlic powder



DIRECTIONS:



  1. For Cheesy Bàcon Oven Chips:
  2. Preheàt oven to 400 degrees F. àrrànge oven ràck to middle of oven.
  3. Lày out individuàl potàto slices on à pàper-towel lined surfàce. Pàt slices dry with ànother làyer of pàper towels (The drier the potàto slices, the crispier chips they’ll màke!). Line à làrge bàking sheet with àluminum foil ànd lightly coàt with cooking sprày. Lày out potàto slices àbout 1/2 inch from eàch other (not overlàpping) ànd lightly coàt with àdditionàl cooking sprày. Sprinkle eàch slice with pinches of shredded cheese ànd crumbled bàcon.
  4. ..........
  5. ......................

Full Recipes >>thecomfortofcooking.com

0 Response to "CHEESY BACON OVEN CHIPS WITH CHIPOTLE RANCH DIPPING SAUCE"

Post a Comment