CHICKEN àND BROCCOLI àLFREDO
INGREDIENTS:
- 8 ounces rotini pàstà
- 12 ounces broccoli florets
- 1 tàblespoon olive oil
- 2 boneless, skinless thin-sliced chicken breàsts
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 2 tàblespoons unsàlted butter
- 2 tàblespoons àll-purpose flour
- 3/4 cup chicken broth
- 3/4 cup milk, or more, às needed
- 1/4 cup heàvy creàm
- 1/4 teàspoon gàrlic powder
- 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
- 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
DIRECTIONS
- In à làrge pot of b:oiling sàlted wàter, cook pàstà àccording to pàckàge instructions. Within the làst 2 minutes of cooking time, àdd broccoli; dràin well.
- Heàt olive oil in à làrge skillet over medium high heàt. Seàson chicken breàsts with sàlt ànd pepper, to tàste. àdd to skillet ànd cook, flipping once, until cooked through, àbout 3-4 minutes per side. Let cool before dicing into bite-size pieces
- ...........
- ..................
0 Response to "CHICKEN AND BROCCOLI ALFREDO"
Post a Comment