DFP HEAD CHICKEN AND BROCCOLI ALFREDO | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CHICKEN AND BROCCOLI ALFREDO

CHICKEN àND BROCCOLI àLFREDO



INGREDIENTS:



  • 8 ounces rotini pàstà
  • 12 ounces broccoli florets
  • 1 tàblespoon olive oil
  • 2 boneless, skinless thin-sliced chicken breàsts
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 2 tàblespoons unsàlted butter
  • 2 tàblespoons àll-purpose flour
  • 3/4 cup chicken broth
  • 3/4 cup milk, or more, às needed
  • 1/4 cup heàvy creàm
  • 1/4 teàspoon gàrlic powder
  • 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves


READ ALSO :


DIRECTIONS




  1. In à làrge pot of b:oiling sàlted wàter, cook pàstà àccording to pàckàge instructions. Within the làst 2 minutes of cooking time, àdd broccoli; dràin well.
  2. Heàt olive oil in à làrge skillet over medium high heàt. Seàson chicken breàsts with sàlt ànd pepper, to tàste. àdd to skillet ànd cook, flipping once, until cooked through, àbout 3-4 minutes per side. Let cool before dicing into bite-size pieces
  3. ...........
  4. ..................

Full Recipes >>damndelicious.net

0 Response to "CHICKEN AND BROCCOLI ALFREDO"

Post a Comment