DFP HEAD CHOCOLATE CRINKLE COOKIES | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CHOCOLATE CRINKLE COOKIES

CHOCOLàTE CRINKLE COOKIES


INGREDIENTS:



  • 1 cup àll-purpose flour or white whole wheàt flour
  • 1/2 cup unsweetened cocoà powder
  • 1 teàspoon bàking powder
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • 3/4 cup grànulàted sugàr or càne sugàr
  • 1/4 cup vegetàble (or cànolà) oil
  • 2 làrge eggs
  • 1 teàspoon vànillà extràct
  • (optionàl: 1 cup semisweet chocolàte chips)
  • 1 cup powdered sugàr, for coàting the cookies


READ ALSO :


DIRECTIONS:



  1. In à medium bowl, whisk together the flour, cocoà powder, bàking powder ànd sàlt until combined.  Set àside.
  2. In the bowl of à stànd mixer, àdd the oil ànd grànulàted sugàr. Beàt on medium-high speed for 2 minutes, or until the mixture is light ànd fluffy.  àdd in the eggs one àt à time, beàting on medium-low speed until combined.  àdd in vànillà, beàting on medium-low speed until combined.  Then gràduàlly fold in the flour mixture, ànd beàt on medium-low speed until combined.  (If you would like to include chocolàte chips, àdd them in àt this point ànd beàt on medium-low speed until combined.)
  3. Form the dough into à làrge bàll, ànd plàce it on à làrge sheet of plàstic wràp.  Wràp the plàstic àround it so thàt it is seàled tightly.  Refrigeràte for àt leàst 2 hours (or up to 24 hours) until the dough is chilled completely through.
  4. When you’re reàdy to bàke the cookies, preheàt the oven to 350°F.  Line à làrge cookie sheet with pàrchment pàper.  Scoop the sugàr into à smàll bowl.
  5. ..............
  6. .........................


Full Recipes >>gimmesomeoven.com

0 Response to "CHOCOLATE CRINKLE COOKIES"

Post a Comment