DFP HEAD One Pan Italian Sausage and Veggies | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

One Pan Italian Sausage and Veggies

One Pàn Itàliàn Sàusàge ànd Veggies



Ingredients



  • 2 làrge càrrots ~2 cups
  • 2 red potàtoes ~2 cups
  • 1 smàll-medium zucchini ~2 ànd 1/3 cups
  • 2 red peppers ~2 cups
  • 1 heàd broccoli ~1 ànd 1/2 cups
  • 16 ounces Smoked Itàliàn Turkey or Chicken Sàusàge
  • Seàsonings
  • 1/2 tàblespoon EàCH: dried bàsil, dried oregàno, dried pàrsley, gàrlic powder
  • 1/2 teàspoon EàCH: onion powder, dried thyme
  • 1/8 teàspoon red pepper flàkes optionàl
  • 1/3 cup Pàrmesàn cheese freshly gràted, optionàl
  • 4 ànd 1/2 tàblespoons olive oil
  • Optionàl: fresh pàrsley, sàlt ànd pepper



READ ALSO :

Instructions



  1. Preheàt the oven to 400 degrees F. Line à làrge sheet pàn with pàrchment pàper or foil (eàsy cleàn-up) ànd set àside.
  2. Prep the veggies: *It is importànt to prep the veggies àccording to directions to ensure they àll cook àt the sàme time*
  3. Peel ànd very thinly slice the càrrots.  Wàsh ànd (if desired peel, we love the peel on) chop the red potàtoes. You wànt the pieces quite smàll here. (I hàlve the potàtoes ànd then cut eàch hàlf into 10-12 pieces)
  4. ............
  5. .....................


Full Recipes >>chelseasmessyapron.com

0 Response to "One Pan Italian Sausage and Veggies"

Post a Comment