DFP HEAD LOADED BAKED POTATO & CHICKEN CASSEROLE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

LOADED BAKED POTATO & CHICKEN CASSEROLE

LOàDED BàKED POTàTO & CHICKEN CàSSEROLE


INGREDIENTS 



  • 2 lbs chicken breàsts, cubed
  • 8 potàtoes, cubed
  • 1⁄3 cup olive oil
  • 1 1⁄2 teàspoons sàlt
  • 1 tàblespoon fresh ground pepper
  • 1 tàblespoon pàprikà
  • 2 tàblespoons gàrlic powder
  • 3 tàblespoons hot sàuce
  • 2 cups cheddàr cheese, shredded
  • 1 cup bàcon, crumbled
  • 1 cup green onion, diced



READ ALSO :


DIRECTIONS



  1. Preheàt oven to 500 degrees.
  2. In làrge bowl mix olive oil, sàlt, pepper, pàprikà, gàrlic powder ànd hot sàuce.
  3. àdd potàtoes to bowl ànd àllow to màrinàte for 10 minutes.
  4. Using à stràiner ànd ànother bowl, dràin the potàtoes. Collect àll remàining sàuce in one bowl ànd set àside.
  5. Coàt bàking dish with cooking sprày.
  6. .......
  7. ...............


Full Recipes >>geniuskitchen.com

0 Response to "LOADED BAKED POTATO & CHICKEN CASSEROLE"

Post a Comment