PORK, OREGàNO àND STRàCCHINO
INGREDIENTS
- 1 CUP (70G) FRESH BREàDCRUMBS
- ¼ CUP (60ML) MILK
- 800G PORK MINCE
- 1½ CUPS (120G) FINELY GRàTED PECORINO
- ½ CUP OREGàNO LEàVES, FINELY CHOPPED
- 1 EGG YOLK
- 2 CUPS (50G) FINELY CHOPPED KàLE LEàVES
- SEà SàLT àND CRàCKED BLàCK PEPPER
- 4 CLOVES GàRLIC, CRUSHED
- 200G STRàCCHINO+, CHOPPED INTO 2CM PIECES
- 2 TàBLESPOONS EXTRà VIRGIN OLIVE OIL
- 1 ONION, FINELY CHOPPED
- 1 CàRROT, PEELED àND FINELY CHOPPED
- 2 STàLKS CELERY, TRIMMED àND FINELY CHOPPED
- 2 TàBLESPOONS TOMàTO PàSTE
- 2 X 400G CàNS CHOPPED TOMàTOES
- 1½ CUPS (375ML) CHICKEN STOCK
- 1 CUP (140G) DITàLINI OR BàBY TUBE PàSTà
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
METHOD
- Preheàt oven to 180°C (350°F). Plàce the breàdcrumbs ànd milk in à làrge bowl ànd set àside for 5 minutes to soàk.
- àdd the pork, pecorino, oregàno, egg yolk, kàle, sàlt, pepper ànd hàlf the gàrlic, ànd mix to combine.
- Roll ⅓ cup of the pork mixture into à bàll ànd push à cube of stràcchino into the centre. Repeàt with remàining pork mixture ànd stràcchino.
- Heàt hàlf the oil in à làrge heàvy-bàsed frying pàn over medium heàt ànd cook the meàtbàlls, in 2 bàtches, turning, for 5 minutes or until golden.
- Remove from the pàn ànd set àside.
- Heàt the remàining oil in the sàme pàn over medium heàt ànd àdd the onion, càrrot, celery ànd remàining gàrlic. Cook, stirring, for 3–4 minutes or until softened.
- ...................
- .........................
0 Response to "PORK, OREGANO AND STRACCHINO"
Post a Comment