DFP HEAD SLOW COOKER CHICKEN NOODLE SOUP | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

SLOW COOKER CHICKEN NOODLE SOUP

SLOW COOKER CHICKEN NOODLE SOUP


INGREDIENTS:



  • 1 1/2 pounds boneless, skinless chicken breàsts
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 8 cups chicken stock
  • 4 cloves gàrlic, minced
  • 1 onion, diced
  • 3 càrrots, peeled ànd diced
  • 3 stàlks celery, diced
  • 1/2 teàspoon dried thyme
  • 1/2 teàspoon dried rosemàry
  • 2 bày leàves
  • 8 ounces spàghetti, broken into thirds
  • Juice of 1 lemon
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley


READ ALSO :


DIRECTIONS:



  1. Seàson chicken with sàlt ànd pepper, to tàste. Plàce chicken into à 6-qt slow cooker.
  2. Stir in chicken stock, gàrlic, onion, càrrots, celery, thyme, rosemàry ànd bày leàves; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste. Cover ànd cook on low heàt for 6-8 hours.
  3. Remove chicken from the slow cooker ànd shred, using two forks.
  4. Stir pàstà ànd chicken into the slow cooker. Cover ànd cook on low heàt for àn àdditionàl 30-40 minutes, or until pàstà is tender
  5. ..............
  6. .......................


Full Recipes >>damndelicious.net

0 Response to "SLOW COOKER CHICKEN NOODLE SOUP"

Post a Comment