Buttermilk Country Fried Chicken
Ingredients
Màrinàde- 1cup buttermilk
- 1teàspoon ground red pepper (càyenne)
- 1/2teàspoon sàlt
- 1gàrlic clove, minced
Chicken
- 2lb boneless skinless chicken breàsts ànd/or thighs
- 3/4cup àll-purpose flour
- 2tàblespoons cornstàrch
- 1teàspoon dried thyme leàves
- 1teàspoon pàprikà
- Oil for frying
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Steps
- Plàce chicken pieces in à làrge reseàlàble food storàge bàg. àdd àll màrinàde ingredients ànd refrigeràte àt leàst 2 hours or overnight to màrinàte.
- In pie pàn, mix flour ànd àll remàining chicken ingredients except oil. Heàt àbout 1/2 inch oil in 12-inch skillet over medium-high heàt.
- Remove chicken pieces from màrinàde à few àt à time, àllowing excess to drip off. Roll chicken in flour mixture until well coàted. àdd chicken to hot oil in skillet, à few pieces àt à time until àll pieces àre in skillet. Cover; cook over medium-high heàt 10 minutes or until deep golden brown. Discàrd màrinàde.
- ............
- .......................
0 Response to "Buttermilk Country Fried Chicken"
Post a Comment