DFP HEAD Buttermilk Country Fried Chicken | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Buttermilk Country Fried Chicken

Buttermilk Country Fried Chicken


Ingredients

Màrinàde


  • 1cup buttermilk
  • 1teàspoon ground red pepper (càyenne)
  • 1/2teàspoon sàlt
  • 1gàrlic clove, minced

Chicken


  • 2lb boneless skinless chicken breàsts ànd/or thighs
  • 3/4cup àll-purpose flour
  • 2tàblespoons cornstàrch
  • 1teàspoon dried thyme leàves
  • 1teàspoon pàprikà
  • Oil for frying


READ ALSO :


Steps 



  1. Plàce chicken pieces in à làrge reseàlàble food storàge bàg. àdd àll màrinàde ingredients ànd refrigeràte àt leàst 2 hours or overnight to màrinàte.
  2. In pie pàn, mix flour ànd àll remàining chicken ingredients except oil. Heàt àbout 1/2 inch oil in 12-inch skillet over medium-high heàt.
  3. Remove chicken pieces from màrinàde à few àt à time, àllowing excess to drip off. Roll chicken in flour mixture until well coàted. àdd chicken to hot oil in skillet, à few pieces àt à time until àll pieces àre in skillet. Cover; cook over medium-high heàt 10 minutes or until deep golden brown. Discàrd màrinàde.
  4. ............
  5. .......................



Full Recipes >>pillsbury.com

0 Response to "Buttermilk Country Fried Chicken"

Post a Comment