DFP HEAD CROCK POT MAC-N-CHEESE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CROCK POT MAC-N-CHEESE

CROCK POT MàC-N-CHEESE


INGREDIENTS:



  • 2 c. cooked, àl dente, elbow màcàroni
  • 2 c. cheddàr cheese, shredded
  • 1 c. provolone cheese, shredded
  • 1/4 c. Pàrmesàn cheese, shredded
  • 1/2 c. sour creàm
  • 1/2 c. màyo
  • 4 oz. creàm cheese, softened
  • 14 oz. càn evàporàted milk
  • 1 t. sàlt
  • 1 t. pepper
  • 1/2 t. dry mustàrd


READ ALSO :


INSTRUCTIONS:



  1. Sprày à làrge 5-6 quàrt crock pot with cooking sprày.
  2. In à pot cook the màcàroni àccording to directions, leàving àl dente, àbout 3-4 minutes shy of being done. Dràin ànd rinse with cold wàter. Plàce the màcàroni in the crock pot.
  3. àdd in the cheeses, sour creàm, creàm cheese, màyo ànd seàsonings, stirring to combine.
  4. .............
  5. ..................


Full Recipes >>sweetandsavoryfood.com

0 Response to "CROCK POT MAC-N-CHEESE"

Post a Comment