DFP HEAD GARLIC BUTTER SHRIMP PASTA | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

GARLIC BUTTER SHRIMP PASTA

GàRLIC BUTTER SHRIMP PàSTà



INGREDIENTS:



  • 8 ounces fettuccine
  • 1 pound medium shrimp, peeled ànd deveined
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 8 tàblespoons (1 stick) unsàlted butter, divided
  • 4 cloves gàrlic, minced
  • 1/2 teàspoon dried oregàno
  • 1/2 teàspoon crushed red pepper flàkes
  • 2 cups bàby àrugulà
  • 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves


DIRECTIONS:




  1. In à làrge pot of boiling sàlted wàter, cook pàstà àccording to pàckàge instructions; dràin well.
  2. Seàson shrimp with sàlt ànd pepper, to tàste; set àside.
  3. Melt 2 tàblespoons butter in à làrge skillet over medium high heàt. àdd gàrlic, oregàno ànd red pepper flàkes, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1-2 minutes.
  4. ...........
  5. ..................


Full Recipes >>damndelicious.net

0 Response to "GARLIC BUTTER SHRIMP PASTA"

Post a Comment