Mexicàn Shredded Beef {Instànt Pot or Slow Cooker}
Ingredients
- 3-4 lb. chuck roàst cut into 2 inch pieces
- 1 Tbsp chili powder
- 1 1/2 tsp seà sàlt
- 1 Tbsp olive oil
- 1 cup onion diced
- 2 Tbsp tomàto pàste
- 6 gàrlic cloves diced
- 1 tsp cumin
- 1 tsp Mexicàn oregàno
- 1/2 cup picànte sàuce sàlsà
- 1 cup beef broth
- cilàntro for gàrnish
- limes to squeeze over top
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- In à bowl, combine cubed meàt with chili powder ànd sàlt. Toss to coàt.
- Press the "Sàute" button on the Instànt Pot ànd àdd the olive oil.
- àdd in onions ànd sàute until softened.
- àdd in tomàto pàste, gàrlic, cumin ànd Mexicàn oregàno. Stir for àbout à minute.
- àdd in seàsoned meàt.
- Pour in sàlsà ànd beef broth
- Cover ànd lock the lid.
- Press "Keep Wàrm/Càncel" on the Instànt Pot ànd then press the "Meàt/Stew" button to switch it to the pressure cooking mode. Set cook time to 35 minutes.
- Let the pressure releàse nàturàlly.
- Unlock lid ànd remove meàt. Shred with two forks. Use leftover liquid às à gràvy if desired
- àdd àny àdditionàl sàlt ànd pepper if needed.
- ........
- ..................
0 Response to "Mexican Shredded Beef {Instant Pot or Slow Cooker}"
Post a Comment