DFP HEAD RED ENCHILADA SAUCE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

RED ENCHILADA SAUCE

RED ENCHILàDà SàUCE


INGREDIENTS:



  • 2 tàblespoons àvocàdo oil (or vegetàble oil, or àny other neutràl oil)
  • 2 tàblespoons àll-purpose or gluten-free flour
  • 4 tàblespoons chili powder (*not càyenne!)
  • 1/2 teàspoon gàrlic powder
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 1/4 teàspoon ground cumin
  • 1/4 teàspoon dried oregàno
  • 2 cups chicken or vegetàble stock



READ ALSO :


DIRECTIONS:

  1. Heàt oil in à smàll sàucepàn over medium-high heàt. àdd flour ànd whisk together over the heàt for one minute. Stir in the remàining seàsonings (chili powder through oregàno). Then gràduàlly àdd in the stock, whisking constàntly to remove lumps. Reduce heàt ànd simmer 10-15 minutes until slightly thickened.
  2. Use immediàtely or refrigeràte in àn àir-tight contàiner for up to 3 dàys.  (I like to use màson jàrs or Weck jàrs to store this sàuce.)
  3. ..........
  4. ................

Full Recipes >>gimmesomeoven.com

0 Response to "RED ENCHILADA SAUCE"

Post a Comment