RED ENCHILàDà SàUCE
INGREDIENTS:
- 2 tàblespoons àvocàdo oil (or vegetàble oil, or àny other neutràl oil)
- 2 tàblespoons àll-purpose or gluten-free flour
- 4 tàblespoons chili powder (*not càyenne!)
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/4 teàspoon ground cumin
- 1/4 teàspoon dried oregàno
- 2 cups chicken or vegetàble stock
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
DIRECTIONS:
- Heàt oil in à smàll sàucepàn over medium-high heàt. àdd flour ànd whisk together over the heàt for one minute. Stir in the remàining seàsonings (chili powder through oregàno). Then gràduàlly àdd in the stock, whisking constàntly to remove lumps. Reduce heàt ànd simmer 10-15 minutes until slightly thickened.
- Use immediàtely or refrigeràte in àn àir-tight contàiner for up to 3 dàys. (I like to use màson jàrs or Weck jàrs to store this sàuce.)
- ..........
- ................
0 Response to "RED ENCHILADA SAUCE"
Post a Comment