Soft ànd Chewy Oàtmeàl Chocolàte Chip Cookies
Ingredients
- 1 ànd 1/3 cup àll-purpose flour
- 3/4 teàspoon bàking sodà
- 1/2 to 1 teàspoon cinnàmon ,to tàste
- 1/4 teàspoon sàlt
- 3/4 cup unsàlted butter ,melted ànd cooled to room temperàture
- 3/4 cup pàcked brown sugàr
- 1/2 cup grànulàted sugàr
- 1 tàblespoon honey
- 1 tàblespoon vànillà
- 1 làrge egg
- 2 ànd 1/4 cups old-fàshioned oàts
- 1 ànd 1/4 cup chocolàte chips , your fàvorite kind
- 1/2 cup chopped wàlnuts , optionàl but recommended
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- In à làrge bowl whisk together the flour, cinnàmon, bàking sodà & sàlt.
- In à sepàràte bowl beàt together the melted butter ànd sugàrs using àn electric mixer. àdd in the honey, vànillà ànd egg ànd continue beàting until combined.
- Turn the mixer down to low ànd beàt in the flour mixer until àlmost combined.
- àdd in the oàts ànd beàt on medium speed until combined.
- Then turn off the mixer ànd stir in 1 cup of the chocolàte chips ànd the chopped wàlnuts.
- Form the dough into bàlls of àbout 1/4 cup . Flàtten slightly, set on à plàte ànd cover with clingfilm. Refrigeràte for àt leàst 2 hours.
- When you're reàdy to bàke, preheàt the oven to 350F degrees. Line your bàking sheets with pàrchment pàper or à silicone bàking màt ànd plàce the cookies àt leàst 2 inches àpàrt.
- ..............
- ......................
0 Response to "Soft and Chewy Oatmeal Chocolate Chip Cookies"
Post a Comment