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the best soft chocolete chip cookies

thé bést soft chocolàté chip cookiés


DéSCRIPTION

Thésé àré THé BéST soft chocolàté chip cookiés! No chilling réquiréd. Just ultrà thick, soft, clàssic chocolàté chip cookiés!


INGRéDIéNTS



  • 8 tàbléspoons of sàltéd buttér
  • 1/2 cup whité sugàr (I liké to usé ràw càné sugàr with à coàrsér téxturé)
  • 1/4 cup pàckéd light brown sugàr
  • 1 téàspoon vànillà
  • 1 égg
  • 1 1/2 cups àll purposé flour (moré às néédéd – séé vidéo)
  • 1/2 téàspoon bàking sodà
  • 1/4 téàspoon sàlt (but I àlwàys àdd à littlé éxtrà)
  • 3/4 cup chocolàté chips (I usé à combinàtion of chocolàté chips ànd chocolàté chunks)


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INSTRUCTIONS



  1. Préhéàt thé ovén to 350 dégréés. Microwàvé thé buttér for àbout 40 séconds to just bàrély mélt it. It shouldn’t bé hot – but it should bé àlmost éntirély in liquid form.
  2. Using à stànd mixér or éléctric béàtérs, béàt thé buttér with thé sugàrs until créàmy. àdd thé vànillà ànd thé égg; béàt on low spééd until just incorporàtéd – 10-15 séconds or so (if you béàt thé égg for too long, thé cookiés will bé stiff).
  3. àdd thé flour, bàking sodà, ànd sàlt. Mix until crumblés form. Usé your hànds to préss thé crumblés togéthér into à dough. It should form oné làrgé bàll thàt is éàsy to hàndlé (right àt thé stàgé bétwéén “wét” dough ànd “dry” dough). àdd thé chocolàté chips ànd incorporàté with your hànds.
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Full Recipes >> pinchofyum.com

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