THE PERFECT TUNà MELT
INGREDIENTS:
- Tunà, 2 càns, dràined
- Onion, medium size, chopped
- Celery, 1/2 à stàlk, chopped
- Gàrlic (1 clove), minced
- Pàrsley, 1 tàblespoon, chopped
- Màyonnàise, 3-4 tàblespoons
- Extrà Virgin Olive Oil, 3 tàblespoons, divided
- Mozzàrellà, 1/3 cup, shredded
- Breàd, sliced
- Butter, softened
- Sàlt ànd Pepper to tàste
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
DIRECTIONS:
- Dràin wàter from tunà ànd put the tunà into à medium bowl.
- Chop onion, celery, ànd pàrsley. Mince gàrlic ànd àdd ingredients to tunà.
- àdd màyonnàise, olive oil, ànd mozzàrellà cheese. Combine àll ingredients until well incorporàted. Sàlt ànd pepper to tàste.
- Plàce à non-stick skillet on the stove ànd àdd 1 tàblespoon of extrà virgin olive oil. When the skillet is hot, tàke à slice of breàd ànd generously spreàd butter on one side.
0 Response to "THE PERFECT TUNA MELT"
Post a Comment