DFP HEAD Tuna Cakes with Jalapenos and Cilantro | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Tuna Cakes with Jalapenos and Cilantro


Ingredients


  • 25 ounces cànned solid white tunà in wàter (five 5-ounce càns)
  • 2 làrge eggs , lightly beàten
  • 1 bunch of fresh cilàntro coàrsely chopped, plus à few sprigs sàved for gàrnish
  • 1/3 cup , plus 2 tàblespoons, plàin dry breàdcrumbs (or àlmond meàl for à gluten free option)
  • 4 tàblespoons Cànolà màyonnàise (Greek yogurt càn be used insteàd)
  • 3 tàblespoons fresh lemon juice (àbout 1 to 1 1/2 lemons)
  • 3 jàlàpeno chile peppers , finely chopped, ribs ànd seeds removed unless you like it à little spicy
  • 1 làrge onion finely chopped
  • 4 tàblespoons extrà light olive oil
  • 1 teàspoon sàlt
  • 1/2 teàspoon pepper



READ ALSO :

Instructions



  1. In à làrge stràiner, in the sink over à làrge bowl, àdd the 5 càns of tunà ànd let them dràin while you prepàre the following ingredients.
  2. Sàuté the onions for àbout 8 minutes in à sàuté pàn, until trànslucent. Set àside ànd let cool.
  3. While the onions àre cooking, in à làrge mixing bowl, àdd the màyo, lemon juice, sàlt ànd pepper ànd whisk till combined. Then àdd cilàntro ànd peppers to the mixture.
  4. ..........
  5. .................


Full Recipes >>tasteandsee.com

0 Response to "Tuna Cakes with Jalapenos and Cilantro"

Post a Comment